Menuvoorstellen
Babyborrel €18/pers.
(min. 25 personen)
(arrangement van 14u-18u)
Vier kleine glaasjes per persoon keuze uit:
- Passievruchten- of Mangobavarois
Woudvruchten- of frambozenbavarois
- Panna cotta met kokos en ananas of
Panna cotta met abrikoos en honing of
Panna cotta met koffie en caramel
- Mousse van donkere chocolade
- Crème Brulé of
Crèma Catalan
- Tiramisu
- Mascarponemousse met speculaas
en ananas
- Mousse van plattekaas met oreo en rood
fruit
Vier petit-fours keuze uit:
- Soesjes met slagroom
of Schwarzwalderkirsch soesjes
of mini éclairs
- Misérable bites
of Javanais bites
- Mini donuts
of mini cupcakes
- Appelcakejes of Vanillecakejes
- Brownie Bricks
Jouw pannekoek keuze + garnituur, keuze uit:
- Flensjes met bloemsuiker
- Pancakes met ahornsiroop
- Boekweitpannekoekjes met bruine suiker
Mini dame blanche comme il faut.
Arrangement excl. dranken.
High Tea €29,50/pers.
(min. 30 personen)
(arrangement van 14u-18u)
Dessertbuffet zoals hierboven beschreven zonder de pannekoekjes
Assortiment zoete en hartige broodjes:
- Mini chocoladebroodje
- Mini botercroissant
- Assortiment kleine, witte- en meergranenpistoletjes belegd met:
Hoeveham, hollandse kaas & slagarnituur
Préparé, uitjes & augurk
Serranoham, pesto en rucola
Quiche naar keuze:
- Prei & spek
- Ratatouille & gehakt
- Broccoli & zalm (supplement €0,50 per persoon)
Keuze uit:
- Wraps met krokante kip, rucola & parmezaan
- Tramezzini met gerookte zalm, kruidenkaas & dille
- Verse spring-rolls met kip, frisse groentjes & zoete chilisaus
Arrangement excl. dranken.
Menu: "Lekker van bij ons" €35/pers.
(min. 25 personen)
Charcuterie- en kaasplank van eigen bodem: ***
- Ambachtelijke boerenpaté
- Breydelham uit Oost-Vlaanderen
- Flinterdun gesneden Gandaham
- Ardeense Salami
- Smeuïge Varkensrilette
- Drie Belgische kaasjes bijvoorbeeld: Maaseikener, Brugse Blomme, Hervékaasje, Brie de Liège, Passendaele, Val Dieu, Antwerps
Pikantje, Achelse Blauwe,...
- Geserveerd met:
Konfijt van rode ui, Graanmosterd, Hoeveboter, Molenaarsbrood
Stoverij van Belgisch Rund met Kompel
Rundsstoofpotje met vergeten groenten, stampot (OF saladegarnituur in de zomer) & artisanale kroketjes.
Dame-blanche comme il faut:
Vanille-ijs met verse chocoladesaus & à la minute geklopte slagroom
*** Opgelet: Bij dit menu zullen we het voorgerecht serveren door middel van planken die in het midden van de tafels worden geplaatst en deze planken dienen dus gedeeld te worden. Het hoofdgerecht & dessert worden voor iedereen afzonderlijk geserveerd.
Arrangement excl. dranken.
Menu: "Spaanse tapas & Paëlla" €35/pers.
(min. 25 personen)
Assortiment van Spaanse Tapas: ***
- Jamon de Serrano (Ham), Aceitunas (Olijven) y Balletas (Crackers)
- Nacho's con Queso y Salsa de Tomate (Nacho's & Dipsauzen)
- Aros de Calamar con Salsa de Ajo (Calamaris & Looksaus)
- Albondigas (Gehaktballetjes in tomatensaus)
- Patatas Bravas (Gebakken aardappeltjes met een pittig sausje)
Paëlla:
Heerlijk vers bereide paëlla met kippendrumsticks, chorizo, mosseltjes, scampi's en calamarisringen.
Crèma Catalana:
De Spaanse versie van de Franse Crème Brulé.
*** Opgelet: Bij dit menu zullen we het voorgerecht serveren door middel van diverse kommetjes en schaaltjes die in het midden van de tafels worden geplaatst en deze dienen dus gedeeld te worden. Het hoofdgerecht & dessert worden voor iedereen afzonderlijk geserveerd.
Arrangement excl. dranken.
Menu: "Barbecuemenu" €35/pers.
(min. 25 personen)
Hapjes van de chef:
Drie seizoensgebonden hapjes
Barbecue & buffet met bijgerechten:
- Assortiment vlees/vis:
Gemarineerde kip
Souvlaki
Belgisch wit/blauw
Gamba
Papillot van vis met fijne groentjes
- Diverse koude bijgerechten:
Huisbereide aardappelsalade
Pastasalade met Rucola & Pesto
Couscous met curry en munt
Gemengde Griekse salade (salade, tomaat, komkommer, rode ui,
feta)
Wortelsalade
Rodekoolsalade
- Warme Roseval aardappeltjes
- Verse sauzen:
Whiskey-Cocktailsaus
Tartaar
Aioli
Gegrilde ananas met vanille-ijs.
*** Opgelet: Bij dit menu zal er geen voorgerecht geserveerd worden maar we zullen starten met enkele hapjes om vervolgens aan te sluiten aan een rijkelijk barbecuebuffet en af te ronden met een heerlijk dessert.
Arrangement excl. dranken.
Menu:
"Seizoensgebonden Driegangenmenu"
€40/pers.
(min. 20 personen)
Drie hapjes van de Chef
***
Voorgerecht
***
Hoofdgerecht
***
Dessert
Arrangement excl. dranken.
Menu:
"Seizoensgebonden Viergangenmenu"
€ 50/pers.
(min. 20 personen)
Drie hapjes van de Chef
***
Voorgerecht
***
Tussengerecht
***
Hoofdgerecht
***
Dessert
Arrangement excl. dranken
Een woordje uitleg:
Uiteraard stellen wij graag een menu voor jullie samen maar soms weet je als klant perfect wat je wilt, dan kijken we samen hoe en of dit binnen deze formule kan. We trachten dus helemaal op maat van de klant te werken.
Eten jullie liever vis of vlees... Liever een koud voorgerecht of een warm... We werken steeds met seizoensgebonden producten indien mogelijk uit eigen tuin. Op aanvraag kunnen we jullie steeds enkele voorbeeldmenu's en foto's doorsturen.