Menuvoorstellen

Babyborrel €18/pers.

(min. 25 personen)

(arrangement van 14u-18u)

Vier kleine glaasjes per persoon keuze uit:

-  Passievruchten- of Mangobavarois

   Woudvruchten- of frambozenbavarois

-  Panna cotta met kokos en ananas of 

   Panna cotta met abrikoos en honing of

   Panna cotta met koffie en caramel 

-  Mousse van donkere chocolade

-  Crème Brulé of

   Crèma Catalan 

-  Tiramisu

-  Mascarponemousse met speculaas

   en ananas

-  Mousse van plattekaas met oreo en rood

   fruit

Vier petit-fours keuze uit:

-  Soesjes met slagroom

   of Schwarzwalderkirsch soesjes

   of mini éclairs 

-  Misérable bites

   of Javanais bites

-  Mini donuts

   of mini cupcakes 

- Appelcakejes of Vanillecakejes 

- Brownie Bricks 

Jouw pannekoek keuze + garnituur, keuze uit:

-  Flensjes met bloemsuiker

-  Pancakes met ahornsiroop

-  Boekweitpannekoekjes met bruine suiker

Mini dame blanche comme il faut.

Arrangement excl. dranken.

High Tea €29,50/pers.

(min. 30 personen)

(arrangement van 14u-18u)

Dessertbuffet zoals hierboven beschreven zonder de pannekoekjes

Assortiment zoete en hartige broodjes:

-  Mini chocoladebroodje

-  Mini botercroissant

-  Assortiment kleine, witte- en meergranenpistoletjes belegd met:

   Hoeveham, hollandse kaas & slagarnituur

   Préparé, uitjes & augurk

   Serranoham, pesto en rucola

Quiche naar keuze:

- Prei & spek

Ratatouille & gehakt

- Broccoli & zalm (supplement €0,50 per persoon) 

Keuze uit:

- Wraps met krokante kip, rucola & parmezaan

- Tramezzini met gerookte zalm, kruidenkaas & dille

- Verse spring-rolls met kip, frisse groentjes & zoete chilisaus

Arrangement excl. dranken.

Menu: "Lekker van bij ons" €35/pers.

(min. 25 personen)

Charcuterie- en kaasplank van eigen bodem​: ***

-  Ambachtelijke boerenpaté

-  Breydelham uit Oost-Vlaanderen

-  Flinterdun gesneden Gandaham

-  Ardeense Salami

-  Smeuïge Varkensrilette

-  Drie Belgische kaasjes bijvoorbeeld: Maaseikener, Brugse Blomme,     Hervékaasje, Brie de Liège, Passendaele, Val Dieu, Antwerps

  Pikantje, Achelse Blauwe,...

-  Geserveerd met: 

   Konfijt van rode ui, Graanmosterd, Hoeveboter, Molenaarsbrood

Stoverij van Belgisch Rund met Kompel 

Rundsstoofpotje met vergeten groenten, stampot (OF saladegarnituur in de zomer) & artisanale kroketjes.

Dame-blanche comme il faut:

Vanille-ijs met verse chocoladesaus & à la minute geklopte slagroom

*** Opgelet: Bij dit menu zullen we het voorgerecht serveren door middel van planken die in het midden van de tafels worden geplaatst en deze planken dienen dus gedeeld te worden. Het hoofdgerecht & dessert worden voor iedereen afzonderlijk geserveerd. 

Arrangement excl. dranken.

Menu: "Spaanse tapas & Paëlla" €35/pers.

(min. 25 personen)

Assortiment van Spaanse Tapas: ***

-  Jamon de Serrano (Ham), Aceitunas (Olijven) y Balletas (Crackers)

-  Nacho's con Queso y Salsa de Tomate (Nacho's & Dipsauzen)

-  Aros de Calamar con Salsa de Ajo (Calamaris & Looksaus)

-  Albondigas (Gehaktballetjes in tomatensaus)

-  Patatas Bravas (Gebakken aardappeltjes met een pittig sausje) 

Paëlla:

Heerlijk vers bereide paëlla met kippendrumsticks, chorizo, mosseltjes, scampi's en calamarisringen. 

Crèma Catalana:

De Spaanse versie van de Franse Crème Brulé.

*** Opgelet: Bij dit menu zullen we het voorgerecht serveren door middel van diverse kommetjes en schaaltjes die in het midden van de tafels worden geplaatst en deze dienen dus gedeeld te worden. Het hoofdgerecht & dessert worden voor iedereen afzonderlijk geserveerd. 

Arrangement excl. dranken.

Menu: "Barbecuemenu" €35/pers.

(min. 25 personen)

Hapjes van de chef:

Drie seizoensgebonden hapjes 

Barbecue & buffet met bijgerechten:

-  Assortiment vlees/vis:

   Gemarineerde kip

   Souvlaki

   Belgisch wit/blauw

   Gamba

   Papillot van vis met fijne groentjes

-  Diverse koude bijgerechten:

   Huisbereide aardappelsalade

   Pastasalade met Rucola & Pesto 

   Couscous met curry en munt 

   Gemengde Griekse salade (salade, tomaat, komkommer, rode ui,

   feta) 

   Wortelsalade

   Rodekoolsalade

-  Warme Roseval aardappeltjes 

-  Verse sauzen:

   Whiskey-Cocktailsaus

   Tartaar 

   Aioli 

Gegrilde ananas met vanille-ijs.

*** Opgelet: Bij dit menu zal er geen voorgerecht geserveerd worden maar we zullen starten met enkele hapjes om vervolgens aan te sluiten aan een rijkelijk barbecuebuffet en af te ronden met een heerlijk dessert.

Arrangement excl. dranken.

Menu:

"Seizoensgebonden Driegangenmenu"

€40/pers.

(min. 20 personen)

Drie hapjes van de Chef

***

Voorgerecht

***

Hoofdgerecht

***

Dessert

Arrangement excl. dranken.

Menu:

"Seizoensgebonden Viergangenmenu"

€ 50/pers.

(min. 20 personen)

Drie hapjes van de Chef

***

Voorgerecht

***

Tussengerecht

***

Hoofdgerecht

***

Dessert

Arrangement excl. dranken

Een woordje uitleg:

Uiteraard stellen wij graag een menu voor jullie samen maar soms weet je als klant perfect wat je wilt, dan kijken we samen hoe en of dit binnen deze formule kan. We trachten dus helemaal op maat van de klant te werken.

Eten jullie liever vis of vlees... Liever een koud voorgerecht of een warm... We werken steeds met seizoensgebonden producten indien mogelijk uit eigen tuin. Op aanvraag kunnen we jullie steeds enkele voorbeeldmenu's en foto's doorsturen. 

Unknown Track - Unknown Artist
00:00 / 00:00

The Barn Concept / Maasmechelen / info@barnconcept.be